15x Rebekka Jaakkolan kehonpainotreeni

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Tämä 15 x kehonpainotreeni -paketti sisältää Rebekka Jaakkolan suosittuja kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoharjoituksia. Harjoitukset on valikoitu Vahva Elämän muista verkkovalmennuksista.

Kehonpainolla tehtävät lihaskuntoharjoitukset sopivat lähes jokaiselle kuntoon, liikkuvuuteen tai aktiivisuustasoon katsomatta. Ne ovat lempeitä, mutta sopivan haastavia. Treenien pituus ja vaikeustaso vaihtelevat. Lihaskuntotreenit ovat nimensä mukaisesti lihaskuntotreenejä, eli nämä eivät ole hiit-tyyppisiä kovatehoisia treenejä.

Valmennus sisältää pidempien ja haastavampien treenien lisäksi simppeleitä ja hyvin lyhyitä treenejä. Treenin ei aina tarvitse olla pitkä tai tosi kova, jotta se kehittää. Tämä tekeekin tästä valmennuksesta erittäin motivoivan, kun treeniin ei mene kauan aikaa.

Elämäsi helpoin verkkovalmennus
Saat ohjelman suoraan sähköpostiisi, eikä sinun tarvitse ladata sovelluksia tai kirjautua millekään nettisivulle tilisi avaamisen jälkeen.

Vaihtelevat treenit tulevat sinulle kerralla. Saat myös ohjeet siitä, kuinka usein ja missä järjestyksessä treenejä on hyvä tehdä.

Lämmittelyt
Saat kolme erilaista kokonaan video-ohjattua lämmittelyä, jotka Rebekka tekee kanssani alusta loppuun.

Video-ohjaus
Kaikki kehonpainotreenit ovat video-ohjattuja ja osan niistä Rebekka tekee kanssasi alusta loppuun. Jokaisessa treenissä hän kertoo helpompia vaihtoehtoja vaikeimmille liikkeille.

Rebekalla on seitsemän vuoden valmennuskokemus perustamaltaan CrossFit Kirkkonummi -salilta, jossa hän on valmentanut tuhansia ihmisiä parempaan kuntoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näissä harjoituksissa hän valmentaa sinuakin kuin olisit samassa tilassa, joten pystyt tekemään vain kuuntelemalla ohjausta.

Loppujäähdyttelyt
Lähes jokainen treenivideo sisältää myös lyhyen ohjatun loppujäähdyttelyn

Ei kuntoiluvälineitä
Et tarvitse treeneihin mitään kuntoiluvälineitä, mutta joissain treeneissä käytetään apuna esimerkiksi tuolia tai kirjaa. Halutessasi  voit tehostaa joitain treenejä kahvakuulalla, käsipainolla tai vastuskuminauhalla. 

Pitkä käyttöoikeus
Valmennus ovat saatavilla Campwire-kurssialustalla neljän kuukauden ajan ostotapahtumasta. Sähköpostissa säilytettävät treenivideot ovat käytettävissä niin kauan kuin ne säilyttää.

HINTA 39 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Saat oston jälkeen sähköpostiisi 15 erilaista lihaskuntovideota, joten sinun ei tarvi käyttää aikaasi sovellusten lataamiseen ja harjoitusten etsimiseen monen klikkauksen päästä vaan kaikki tulee sinulle kerralla ja helposti.

Treenivideot ovat käytettävissäsi niin kauan kuin ne sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan 

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

  •  Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
  •  Lähetä viesti osoitteeseen info@vahvaelama.com. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
  •  Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
  • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummi ja Vahva Elämä -yritysten perustaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkolan intohimona on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu. Rebekka on erikoistunut tuottamaan palveluita kaiken kuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja kestävää treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Tervetuloa treenaamaan kanssani!

Olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä iässä tahansa elämänsä parhaassa kunnossa.

Iän myötä toiveet ja tavoitteet treenille, elämälle ja omalle kunnolle muuttuvat ja ovat vielä yksilöllisiä. Kurssieni avulla pystyt saavuttamaan omia tavoitteitasi sinun arkeesi mukavasti soljahtavalla tavalla.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenien myötä tiedän, että parasta tulosta tuo harjoittelu josta nauttii ja joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Tavoitteeni on saada asiakkaani treenaamaan säännöllisesti, mutta maltilla. Tule rohkeasti mukaan!"

 -Rebekka


LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTTEITA VAHVA ELÄMÄ REBEKKA JAAKKOLAN VERKKOVALMENNUKSISTA:


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Pakko antaa vielä palautetta Kävelystä juoksuun-kurssista. Olen nyt käynyt kurssia omaan tahtiini tämän syksyn aikana ja voin todeta sen olleen ihan rehellisesti todellinen pelastukseni! Vuorotyö ja arki pienten lasten kanssa on ollut ajoittain erittäin raskasta ja näistä lenkeistä on tullu miulle tosi tärkeitä! Oon saanut onnistumisen kokemuksia ja jaksamiseni arjessa on parantunut paljon, kunhan vaan oon pitänyt kiinni tästä omasta ajstani. Ja tietty jaksan nyt juosta jo jonkin matkaa ilman että se tuntuu ollenkaan pahalta, mikä on todella uskomatonta ja ihanaa! On ollu niin hienoa kun ohjeet ovat olleet selkeät! Kiitos sinulle!" -Tiina -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Mulla on työuupumuksen ja kahden raskauden jälkeen ollut haaveissa löytää uudelleen liikunnan ilo, päästä irti suorittamisesta ja saada liikunnasta keskeinen osa omaa arkea ja hyvinvointia. Tältä kurssilta odotin innostavia treenejä ja juoksukunnon kehittymistä. Niiden lisäksi pääsinkin paljon syvemmälle tavoitteissani, löysin nimittäin aidon liikkumisen ilon! Kurssi ylitti kaikki odotukset. Oikein odotin seuraavaa treeniä, ja koin aidosti että liikkuminen voi olla myös mukavaa ja lempeää, ihana osa hektistä arkea ja silti kehitystä tapahtuu. Uskon, että nyt vihdoin ja tämän kurssin myötä alan oppia liikkumaan oikein, hyvinvointia lisäten eikä suorittaen ja uupuen." - Sandra -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Oon ollut yllättynyt siitä, miten keho on alkanut avautua ja ottaa vastaan treenejä paremmin, vaikka "pelkälle" juoksukurssille lähdin. Tää on varmaan eka kerta elämässä, kun treenaan juoksua järkevästi ja terveellisesti, vaikka juoksua onkin takana 10 vuotta. Tuntuu että juoksun mukana kohenee suhde omaan kehoon ja vaativuuteen, joka pikkuhiljaa vähenee. Oon yllättynyt joka viikko myös siitä, että jaksan kaikki treenit. Ilmeisesti kuitenkin joku vanha jumppatrauma on nostanut koronan myötä päätään ja luulen olevani heikompi kuin olen. Joka kerta saa siis onnistumisen tunteen myös. Olen hyvin tyytyväinen kurssiin tähän asti, kiitos!" - Maria -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Vetäjänä olet todella hyvä: selkeä ja rauhallinen. Pidin siitä, että kerroit liikkeissä aina mihin ne vaikuttavat, kerroit tarkasti miten liike tulee suorittaa ja miksi ja oli paljon vaihtoehtoisia liikkeitä. Tykkäsin myös siitä, että painotit, että tekemisen pitää olla kivaa ja että tekee omalla tasollaan." - Heidi -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Treeniohjelma on tosi hyvä! Monipuoliset harjoitukset tekevät treenaamisesta hauskan ja juoksun määrän lisääminen pikkuhiljaa tuntuu tosi hyvältä. Tulee fiilis, että jo kolmessa viikossa on kehittynyt paljon." - Johanna -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Muutkin treenit, lämmittelyt ja lihaskunnot, ovat meikäläiselle tuoreen tuntuisia ja siksi mielenkiintoisen motivoivia." - Minna -
15x Rebekka Jaakkolan kehonpainotreeni
€39.00

incl. VAT 24 %