30 x Rebekka Jaakkolan liikkuvuusharjoitus

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Tämä kattava 30 x liikkuvuus -paketti sisältää Rebekka Jaakkolan super suosittuja ja alusta loppuun video-ohjattuja liikkuvuusharjoituksia.

Jo ensimmäisen viikon aikana tulet huomaamaan positiviisia muutoksia!

Parhaat liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoitukset on valikoitu Rebekan muista verkkovalmennuksista, joten pääset nauttimaan kehostasi aivan uudella tasolla!

Harjoitukset on jaoteltu neljään eri kategoriaan ja jokaisen kohdalla on lyhyt selostus mihin se vaikuttaa, joten voit helposti valita itsellesi juuri parhaiten siihen hetkeen sopivan harjoituksen.

Kategoriat:
  1. yläkehon harjoitukset
  2. alakehon harjoitukset
  3. koko kehon harjoitukset
  4. Loppurentoutuksen sisältävät harjoitukset, joiden avulla saat myös mielesi tehokkaasti tyhjennettyä ja ihanan rennon olon koko kehoosi.

Harjoitusten pituudet vaihtelevat muutamasta minuutista aina 45 minuuttiin.

Kaikille jotain
  • Harjoitukset sopivat jokaiselle kuntoon, liikkuvuutteen tai aktiivisuustasoon katsomatta. Näitä harjoituksia voi tehdä niin paljon kuin haluaa ja ne ovat erinomaisia erityisesti istumatyötä tai yksitoikkoista työtä tekevälle.  
  • Moni harjoitus vahvistaa myös kehon lihaksistoa, parantaa koordinaatiota, tasapainoa ja kehon hallintaa. Saat siis halutessasi myös kehonpainotreenin!

Kaikki harjoitukset ovat alusta loppuun video-ohjattuja.

Jotta kaikki harjoitukset tuntuvat sinulle mahdollisimman hyvältä ja saat niistä kaiken irti, Rebekka valmentaa sinut läpi jokaisen harjoituksen, tekee jokaisen liikkeen kanssasi ja kertoo helpompia vaihtoehtoja vaikeimmille liikkeille.

Rebekalla on seitsemän vuoden valmennuskokemus perustamaltaan CrossFit-salilta, jossa hän on valmentanut tuhansia ihmisiä parempaan kuntoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näissä harjoituksissa hän valmentaakin sinuakin kuin olisit samassa tilassa, joten pystyt tekemään vain kuuntelemalla ohjausta.

Ei lisävälineitä

Nämä harjoitukset eivät vaadi mitään kuntoiluvälineitä, mutta joissain treeneissä käytetään apuna esimerkiksi tuolia tai kirjaa. Helppoa, mutta erittäin tehokasta alusta loppuun!

HINTA 49 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Saat oston jälkeen suoraan sähköpostiisi 30 erilaista liikkuvuus-/kehonhuoltovideota, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sovellusten lataamiseen ja harjoitusten etsimiseen monen klikkauksen päästä, vaan kaikki tulee sinulle kerralla ja helposti.

Treenivideot ovat käytettävissäsi niin kauan kuin ne sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

  • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
  • Lähetä viesti osoitteeseen info@vahvaelama.com. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
  • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
  • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummi ja Vahva Elämä -yritysten perustaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkolan intohimona on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu. Rebekka on erikoistunut tuottamaan palveluita kaiken kuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja kestävää treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Tervetuloa mukaan!

Olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä iässä tahansa elämänsä parhaassa kunnossa. Iän myötä toiveet ja tavoitteet treenille, elämälle ja omalle kunnolle muuttuvat ja ovat vielä yksilöllisiä. Kurssieni avulla pystyt saavuttamaan omia tavoitteitasi sinun arkeesi mukavasti soljahtavalla tavalla.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenien myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Etenemällä suunnittelemani ohjelman mukaan hyvinvointisi paranee VARMASTI ja KESTÄVÄSTI.

Tavoitteeni on saada jokainen NAUTTIMAAN LIIKKUVUUSHARJOITUKSISTA ja huomaamaan, miten helposti ja vähällä saa todella isoja muutoksia aikaan. Tule rohkeasti mukaan!"
- Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com


PALAUTTEITA VAHVA ELÄMÄ VERKKOVALMENNUKSISTA:


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Oikein odotin seuraavaa treeniä, ja koin aidosti että liikkuminen voi olla myös mukavaa ja lempeää, ihana osa hektistä arkea ja silti kehitystä tapahtuu. Uskon, että nyt vihdoin ja tämän kurssin myötä alan oppia liikkumaan oikein, hyvinvointia lisäten eikä suorittaen ja uupuen. Erityisen paljon tykkäsin juoksutreenien väleissä tehtävistä liikkuvuusharjoituksista." - Sandra -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Peruskunto ja liikkuvuus ovat selvästi parantuneet kurssin aikana. Harjoitukset oli tosi monipuolisia ja erityisesti pidin liikkuvuusharjoituksista, joiden tärkeys myös selvisi hyvin kurssin aikana." - Aija -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Vetäjänä olet todella hyvä: selkeä ja rauhallinen. Pidin siitä, että kerroit liikkeissä aina mihin ne vaikuttavat, kerroit tarkasti miten liike tulee suorittaa ja miksi ja oli paljon vaihtoehtoisia liikkeitä. Tykkäsin myös siitä, että painotit, että tekemisen pitää olla kivaa ja että tekee omalla tasollaan." - Heidi -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Aivan erinomaisia ovat liikkuvuuteen liittyvät harjoitusliikkeet! Ihan ihmeellisiä taivutuksia on tullut tehtyä, mitä en olisi kuvitellut kykeneväni tekemään!" - Minna -
30 x Rebekka Jaakkolan liikkuvuusharjoitus
€49.00

incl. VAT 24 %