Erittäin huonokuntoisten VAHVA PAKETTI - KÄVELYSTÄ HÖLKKÄKUNTOON 8 kk verkkokurssi (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Tämä on sinulle joka haluat voimaantua, saada itsesi parempaan kuntoon ja tulevaisuudessa käydä juoksulenkeillä.

Pohjalta peruskuntoon STARTTI, Pohjalta peruskuntoon JATKO ja Kävelystä hölkkäkuntoon -kurssit hyvään yhteishintaan samassa paketissa.

SUOSITTELEN KURSSIANI SINULLE JOKA:
 • haluat hölkätä kurssin päätteeksi jonkin matkaa
 • olet erittäin huonokuntoinen ja pelkkä arjessa toimiminen on aina tai usein raskasta
 • et ole harrastanut liikuntaa vuosiin tai koskaan
 • sinulla on vaikeuksia kävellä reippaasti tai edes 1-2 kilometrin matkaa
 • et pysty ottamaan vielä juoksuaskeltakaan
 • haluat nauttia arjesta energisempänä ja vahvempana
 • haluat lempeän harjoitusohjelman, jota voi helposti muokata omaan arkeen ja kuntoon sopivaksi.
Kurssilla vahvistetaan kuntoa motivoivilla ja voimaannuttavilla harjoituksilla, jotka olen suunnitellut huomioon ottaen mahdolliset huonon kunnon tuomat fyysiset haasteet. Voit siis tulla mukaan, vaikka sinulla olisi polvi-, selkä-, niska-, hartiakipuja tai muita passiivisen elämän tuomia vaivoja. 

Kurssin tavoitteena on vahvempi ja energisempi arki sekä jaksaa kurssin loputtua hölkätä lyhyitä matkoja.

Kaikki lihaskuntoharjoitukset voi tehdä kotona ilman painoja tai erityisempiä lisävälineitä.

KURSSI JAKAUTUU NELJÄÄN KAHDEN KUUKAUDEN PITUISEEN JAKSOON:
(Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat yhteneväiset Pohjalta peruskuntoon STARTTI ja JATKO -kurssien kanssa.)

1. Kävelykunnon ja lihaskunnon parantaminen - 2 kk
Ensimmäisellä jaksolla keskitytään kevyisiin kävelylenkkeihin ja lihaskunnon parantamiseen. Lihaskuntoharjoitukset alkavat kevyistä ja lyhyistä harjoitteista, jotka on helppo saada sopimaan arkeen mukaan.

2. Lisää lihasvoimaa ja pidempiä kävelylenkkejä - 2kk
Lihasten kestävyys on tärkeää niin oman terveyden ja toimintakyvyn säilyttämiseksi, mutta myös juostessa. Tämän kahden kuukauden aikana parannamme keskivartalon, pakaroiden, reisien, pohkeiden ja ylävartalon lihaksia. Kävelylenkkien pituuksia pidennetään.

3. Aloitetaan lyhyen lyhyet hölkkäpätkät - 2kk
Kolmannella jaksolla lisätään hyvin lyhyitä hölkkäpätkiä kävelyn joukkoon. Jos hölkkä ei tunnu vielä miellyttävältä, voi harjoitukset tehdä myös kävelyvauhtia nostaen hölkän sijaan. Jatketaan lihasten vahvistusta vaihtelevilla harjoituksilla.

4. Kävelystä hölkkään - 2kk
Viimeisessä jaksossa lisätään hölkkää ja vähennetään lihaskuntoharjoituksia. Ohjelmassa vaihdellaan kävelyn ja hölkän välillä niin, että pikkuhiljaa pääset lisäämään juoksua loppua kohden. Jokaisen harjoituksen on tarkoitus tuoda sinulle onnistumisia.

SISÄLTÖ
 • Selkeät ja toimivat vinkit Rebekalta terveellisen elämänmuutoksen tekemiseen.
 • Kesto 8 kuukautta. 
 • Kerran viikossa treeniohjelma sähköpostiisi.
 • Viikossa on 3-5 treeniä sisältäen myös kävelylenkit. Kurssin alussa treenit ovat todella lyhyitä ja liikkeet voi jakaa myös tehtäväksi päivän mittaan.
 • Video-ohjatut treenit (poislukien kävely-/hölkkäharjoitukset).
 • Video-ohjatut lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt.
 • Vinkkejä juoksutekniikkaan.
 • Treenit on ohjeistettu niin, että seuraamalla ohjeita voit keskittyä nauttimaan työsi tuloksista.
 • Treenit voi tehdä oman aikataulun mukaan milloin tahansa.
 • Ohjelma on joustava, joten sitä ei ole noudatettava orjallisesti ja kuntosi paranee silti.
 • Ohjeet kuinka sovellat ohjelmaa oman kuntosi mukaiseksi ja arkeesi sopivaksi.
 • Suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea ja kysymyksiä varten.
 • Kurssilla ei seurata sykkeitä, joten et tarvitse sykemittaria osallistuaksesi.

HINTA 139 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjelma lähtee käyntiin heti maksettuasi kurssin. Saat viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ

Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä viesti osoitteeseen info@vahvaelama.com. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
 • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummen ja Vahva Elämä -yrityksen perustaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkolan intohimona on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu. Rebekka on erikoistunut tuottamaan palveluita kaiken kuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja kestävää treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Lämpimästi tervetuloa mukaan parantamaan kuntoasi kanssani!

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Toiveet ja tavoitteet ovat yksilöllisiä ja muuttuvat elämän aikana.

Mitä maltillisemmin etenet ja otat muun arkesi huomioon harjoittelussa, sen kestävämpää on kehityksesi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi selkeillä ohjeilla ja helposti toteutettavilla treeneillä." - Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTETTA TÄSTÄ KURSSISTA:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"Olo on ollut kaiken kaikkiaan pirteämpi ja jaksavampi. Valmiin ohjelman noudattaminen on ollut helppoa ja mieluisaa, eikä, ihme kyllä, lainkaan stressaavaa (inhoan "suorittamista"). HALUAN pystytä ottamaan hölkkäaskeleista siellä loppukesästä ja odotan innolla mitä tulee seuraavaksi. Tosin INHOAN yleisliikettä - käsittämättömän raskas liike ;) Kurssia valitessani mietin, että kun jaksan kävellä päivän maastossa (polkuja pitkin) - onko tämä valitsemani "erittäin huonokuntoisten kävelystä hölkkäkuntoon" liian iisi.... No ei ole ollut, vaan oikeasti, ainakin tähän astisen perusteella, JUST se oikea. Tammikuussa aika oli jo valmiiksi vähissä ja työjakso venytti jaksamista muutenkin. Lihaskuntoa kun EI ole oikeastaan laisinkaan ja luulen, että sellainen tiukempi eteneminen/tahti olisi mennyt suorittamisen puolelle. Olen tyytyväinen, niin kurssiin kuin itseeni. Toivottavasti jatkuu samalla kaavalla loppuun saakka!" - Piia -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"Liikkuvuus alastaivutuksessa selvästi parantunut, aluksi sain vain sormenpäät lattiaan, nyt menee jo keskiniveliin saakka. Tavoitteena saada kämmenet maahan🙂. Muutenkin sohvalla istuminen vähentynyt, yhtä päätä tulee tehtyä ylimääräisiä liikkuvuusharhoituksia. Myös kävelylenkit ovat pidentyneet, jaksaa selvästi paremmin! Kotona tehtävät treenit kurssin parasta antia, kiitos niistä." - Anne -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"Erityisesti liikkuvuusharjoitusten tulokset tuntuivat jo ensi viikkojen jälkeen. Tammikuussa tein PITKÄÄ ja intensiivistä työjaksoa jossa jouduin olemaan paljon koneella (pitkiä päiviä!). Vastaavien työjaksojen aikana on ollut "päänsärkypäiviä" kohtuu usein ja nyt - ei ensimmäistäkään! Tosin samaisten viikkojen aikana tuli huomattua, ettei vatsalihaksia ole ollenkaan ja että pakaralihakseni ovat nukkuvaa mallia." - Piia -
Erittäin huonokuntoisten VAHVA PAKETTI - KÄVELYSTÄ HÖLKKÄKUNTOON 8 kk verkkokurssi (aloita heti)
€139.00

incl. VAT 24 %