JUOKSUKUNNON PARANTAMINEN - Kevyt vitonen 8 viikossa (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Tällä verkkokurssilla löydät juoksun flown!

Ensimmäisen treeniviikon ohjelma tulee sähköpostiisi vasta, kun kirjaudut mukaan kurssille, joten voit aloittaa tämän juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Loput treeniviikot tulevat sähköpostiisi aina seitsemän päivän välein.

Juoksukunnon parantaminen on sinulle joka:
 • olet aloittelija juoksutreeneissä, mutta pystyt juoksemaan kuitenkin jonkin aikaa yhtäjaksoisesti
 • TAI pystyt jo juoksemaan hiukan pidemmän matkan, mutta juoksu tuntuu aina yhtä tukkoiselta
 • TAI kävit jo Vahvan Elämän Kävelystä juoksuun -kurssin (ei pakollinen)
 • haluat oppia nauttimaan juoksusta
 • haluat pystyä juoksemaan vähintään 5 km niin, että se tuntuu koko ajan hyvältä.

Ohjelman tarkoitus on parantaa peruskuntoa tasaisen varmasti niin, että kurssin lopussa kykenet juoksemaan useita kilometrejä yhtäjaksoisesti. Kurssin avulla opit myös järkevän juoksutreenin perusteet.

Tämä ei ole tekniikkakurssi, mutta joitain tekniikkavinkkejä tulet saamaan matkan varrella.

SISÄLTÖ
 • 8 viikon verkkojuoksuohjelma.
 • Ohjelman alkuun tehdään oman juoksutavoitteen mukainen juoksuharjoitus, joka toistetaan ohjelman lopussa, jotta näet miten hyvin olet kehittynyt.
 • 4-5 erilaista treeniä per viikko. Treenit sisältävät palauttavia harjoituksia, peruskuntovauhdilla tehtäviä lenkkejä ja muutaman sykettä enemmän nostattavan intervalliharjoituksen sekä lihaskuntoa vahvistavaa treeniä.
 • Treenien lisäksi ohjelma sisältää video-ohjatut lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt.
 • Saat myös vinkkejä juoksutekniikkaan.
 • Voit tehdä treenit oman aikataulusi mukaan milloin tahansa.
 • Ohjelma on joustava, joten sitä ei ole noudatettava orjallisesti ja juoksukuntosi paranee silti.
 • Ohjeet miten sovellat ohjelmaa oman kuntosi mukaiseksi ja arkeesi sopivaksi.
 • Oma suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea ja kysymyksiä varten.
 • Treeneissä ei seurata sykkeitä, joten et tarvitse sykemittaria osallistuaksesi.

HINTA 49 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Ohjelma lähtee käyntiin heti, kun ostat kurssin. Saat ensimmäisen viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi pian ostosi jälkeen ja uuden ohjelman aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla neljän kuukauden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Suorita maksu kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle ja valitse siellä palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä sen jälkeen osoitteeseen info@vahvaelama.com mahdollinen liikuntaetukuitin numero/koodi sekä tiedon mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
 • Lähetämme sinulle kurssin rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme viimeistään maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummi ja Vahva Elämä -yritysten perustaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkolan intohimona on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu. Rebekka on erikoistunut tuottamaan palveluita kaiken kuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja kestävää treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Tervetuloa treenaamaan juoksua miellyttävästi!

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Iän myötä toiveet ja tavoitteet treenille, elämälle ja omalle kunnolle muuttuvat ja ovat vielä yksilöllisiä. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa kykyä juosta edes 500m yhtäjaksoisesti, toiselle lihaksiltaan vahvaa kehoa ja kolmannelle selviytymistä arjesta kevyesti.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenien myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Etenemällä suunnittelemani ohjelman mukaan juoksukuntosi paranee VARMASTI ja KESTÄVÄSTI."


- Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTTEITA TÄSTÄ KURSSISTA


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Maailman isoin kiitos vielä tästä kurssista! En olisi ikinä uskonut, että näin nopeassa ajassa kehittyisi niin paljon ja vielä, että missään vaiheessa ei joutunut pakottamaan itseään lenkille vaan aina lähti mielellään. -- Viimeisen testini aikani pysyi samana, mutta vahingossa juoksin 1km pidemmän matkan. 😂 Kehitystä siis todellakin tuli!" - Noora –

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Tein perjantaina lopputestin, eli juoksin sen alussa juoksemani testimatkan uudelleen (vajaa 8km). Enpä ois ikinä uskonut että se meni 15 MINUUTTIA nopeammin kuin 8 viikkoa sitten!!! -- Halusin vaan jakaa tämän kiitoksena kurssista ja tsempiksi muille, homma toimii! 🙂itselläni on ollut ehkä vaikea uskoa kehittymiseen kun treenaaminen on ollut koko ajan mukavaa, että voiko tässä nyt mukavuusalueella muka tapahtua jotain, mutta näemmä voi!" - Heidi -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Rakastan noita "oheistreenejä"! Siis niistä on niin paljon apua juoksemiseen (tai no hölkkäämiseen). Jokainen lenkki on tuntunut ihanalle. Ei enää sitä tunnetta, että ekat 2km availlaan kroppaa ennen ku alkaa kulkemaan. Myös alku-ja loppuverryttelyt helpottaa juoksukuntoa. Ennenhän skippasin ne täysin. 🤦🏼‍♀️ " - Annaleena -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Aloitin juoksukunnon parantaminen -kurssin tavoitteenani oppia nauttimaan juoksusta ja sain kurssista sen sekä vielä enemmänkin. Kurssin aikana juoksutreeneistä tuli vähitellen asia, jota oikein odotin. Treenejä oli helppo seurata ja tilanteen mukaan tarvittaessa muokata. Tavoitematkani oli 5km lenkki ja kurssin päätyttyä juoksin matkan 3 minuuttia nopeampaa. Hienointa oli huomata, että tavoitematkalla keskisykkeeni oli kurssin aikana laskenut 150 -> 135! Innolla jatkan juoksuharjoittelua ja seuraavaksi on tarkoitus aloittaa juoksukunnon ylläpito -kurssi." - Elena -
JUOKSUKUNNON PARANTAMINEN - Kevyt vitonen 8 viikossa (aloita heti)
€49.00

incl. VAT 24 %