JUOKSUKUNNON YLLÄPITO - 6 kk verkkokurssi harrastejuoksijoille (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Nyt saat juoksutreeniisi tehokkuutta ja vaihtelevuutta, joka motivoi sinua ylittämään itsesi!

Ensimmäisen treeniviikon ohjelma tulee sähköpostiisi vasta, kun kirjaudut mukaan kurssille, joten voit aloittaa tämän juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Loput treeniviikot tulevat sähköpostiisi aina seitsemän päivän välein.

SINULLE JOKA:
 • pystyt juoksemaan 5-8 kilometriä tai puolisen tuntia vaivatta
 • pystyt juoksemaan pidempiäkin lenkkejä, mutta juoksu tuntuu usein raskaalta
 • haluat ylläpitää juoksukuntoasi monipuolisella ja laadukkaalla juoksuohjelmalla
 • olet kyllästynyt juoksemaan ikuisesti sen saman 5-10 km lenkin
 • juokset kausittain, mutta et saa motivoitua itseäsi juoksemaan säännöllisesti läpi koko vuoden.

SISÄLTÖ
 1. Tarkka viikoittain muuttuva treeniohjelma, jota voit soveltaa omaan arkeesi sopivaksi.
 2. Yhtenäinen kokonaisuus, joka etenee maltillisilla harjoituksilla.
 3. Vaihtelevia ja eri pituisia peruskuntolenkkejä.
 4. Erilaisia intervalliharjoituksia.
 5. Juoksukunnon testitreenejä, joita toistetaan säännöllisesti, että tiedät onko juoksukuntosi parantunut.
 6. Video-ohjatut lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt.
 7. Vaihtelevat palauttavat harjoitukset.
 8. Video-ohjatut kehonpainolla tehtävät lihaskuntoharjoitukset.
 9. Video-ohjatut liikkuvuusharjoitukset.
 10. Ohjeet harjoitusten tekemiseen niin, että treeni pysyy motivoivana ja kivana.
 11. Oman suljetun Facebook-ryhmän vertaistukea ja minun tukeani varten.
 12. Treeneissä ei seurata sykkeitä, joten et tarvitse sykemittaria osallistuaksesi.

HINTA 99 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Ohjelma lähtee käyntiin heti, kun ostat kurssin. Saat ensimmäisen viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi pian ostosi jälkeen ja uuden ohjelman aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä viesti osoitteeseen info@vahvaelama.com. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
 • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummi ja Vahva Elämä -yritysten perustaja Rebekka Jaakkola. 

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkolan intohimona on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu. Rebekka on erikoistunut tuottamaan palveluita kaiken kuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja kestävää treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Hei ja tervetuloa treenaamaan juoksua miellyttävästi!

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Iän myötä toiveet ja tavoitteet treenille, elämälle ja omalle kunnolle muuttuvat ja ovat vielä yksilöllisiä. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa kykyä juosta edes 500m yhtäjaksoisesti, toiselle lihaksiltaan vahvaa kehoa ja kolmannelle selviytymistä arjesta kevyesti.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenien myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Etenemällä suunnittelemani ohjelman mukaan juoksukuntosi paranee VARMASTI ja KESTÄVÄSTI." 

- Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTETTA TÄSTÄ KURSSISTA:


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Mä oon hetkittäin ihan hämilläni siitä, että oon jo juoksukunnon ylläpitäminen -kurssilla. Juuri äskenhän mä vasta juoksin hengästyksissäni niitä lyhyitä minuutin pätkiä kävelystä juoksuun -kurssilla. Oon hyvin hämmästyksissäni siitäkin, että äsken juoksin tuolla -12 pakkasasteessa ja pimeässä (hyi, mun inhokkeja) ja kotiin tullessani ilmoitin perheelle, että olipas yllättävän hyvä juoksukeli. Oon menny ihan sekaisin." - Tiina -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Kiitos hyvästä kurssista, aloitin sen joulukuussa juosten 10 km ja nyt puoli vuotta myöhemmin tein ihan saman lenkin, lenkkien ero oli iso. Toki keliolosuhteet olivat myös nyt paremmat, mutta ei se kaikkea selitä. Valmennuksen jälkeen juoksin kympin 7 min nopeammin, keskisyke pysyi nyt neljä pykälää alempana ja maksimisyke kahdeksan pykälää alempana. Nyt pystyn itse säätelemään sykkeen pysymisen tietyllä halutulla tasolla. Peruskunto on selvästi noussut ja juoksulenkkejä odotan innolla. Olen myös juossut aiempaa pidempiä lenkkejä ja oivaltanut että välillä voi oikeasti kävelläkin. Jatkan nyt kesän ylläpitäen ja kerraten viimeisen viikkojen treenejä ja ehkä tulen mukaan taas kesän jälkeen. Hyvää kesää inspiroivalle Valkulle!" - Piia -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Ou mai gaad!! Juoksin 3 tunnissa 11 minuutissa 21km! En voi uskoa, että juoksin 21 kilometriä. Vauhti oli hidas, mutta matkaa kertyi 21 kilometriä. Hämmennyin! Aloitin lenkkeilyn Rebekan juoksukunnon parantaminen -kurssin avulla. Silloin viisi kilometriä tuntui mukavalta matkalta. Tänään, puoli vuotta myöhemmin, 21 kilometria tuntui yhtä mukavalta. En ollut lenkin jälkeen rättipoikki, keuhkoissa ei tuntunut yhtään. Väsymystä tuntui lähinnä jalkojen isoissa lihaksissa ja jalkapohjissa. Rebekan juoksukunnon parantaminen -kurssista oli todella paljon hyötyä. Pääsin tällaiseen juoksukuntoon lähes huomaamatta ja niin kovin helposti. Kun 8 viikon Juoksukunnon parantaminen -kurssi oli ohi, 8 kilometriä meni mukavasti. Sen jälkeen osallistuin jatkokurssille Juoksukunnon ylläpito. Olen tehnyt siitä nyt noin puolet." - Satu -
JUOKSUKUNNON YLLÄPITO - 6 kk verkkokurssi harrastejuoksijoille (aloita heti)
€99.00

incl. VAT 24 %