KÄVELYSTÄ HÖLKKÄÄN 8 viikossa (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Nyt laitetaan sinut hölkkäkuntoon!

Tässä valmennuksessa parannetaan kuntoa kävelyn, liikkuvuus- jalihaskuntoharjoitusten sekä pikkuhiljaa pitenevien hölkkälenkkien avulla. Hölkkäaskeleita lisätään kävelylenkkien lomaan aloittaen ihan muutamasta hölkkäaskeleesta per kävely. Tämä on siis erittäin maltillinen juoksuvalmennus.

VALMENNUS ON SINULLE JOKA:
 • haluat hölkätä kurssin päätteeksi jonkin matkaa
 • olet huonokuntoinen etkä pysty ottamaan vielä oikeastaan yhtään juoksuaskelta
 • sinulla on vaikeuksia kävellä reippaasti pidemmän matkaa
 • haluat lempeän harjoitusohjelman, jota voi helposti muokata omaan arkeen ja kuntoon sopivaksi.

Kävelystä hölkkään tavoitteena on jaksaa valmennuksen loputtua hölkätä lyhyitä matkoja. Jokaisen harjoituksen on tarkoitus tuoda sinulle onnistumisia.

HUOM! Tässä valmennuksessa ei treenata veren maku suussa tai itseään väkisin pakottaen vaan armollisesti itseään kohtaan ja siten, että opit keinoja ylläpitää treenimotivaatiota koko loppuelämäsi.

SISÄLTÖ
 • Treeniviikon treeniohjelma tulee aina 7 päivän välein suoraan sähköpostiisi. Sinun ei siis tarvi ladata enää yhtään uutta sovellusta kännykkääsi!
 • Treeniviikossa on 4-5 treeniä. Voit aina venyttää treeniviikkoasi pidemmäksi, jos treenimäärä on sinun arkeen ja jaksamiseen liikaa. Mitä paremmin muokkaat valmennusta itsellesi sopivaksi, sen paremmin se toimii! Saat kurssin alussa ohjeet ohjelman soveltamiseen.
 • Treenien pituudet vaihtelevat muutamasta minuutista noin tuntiin. Aika sisältää myös lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt. 
 • Treenit koostuvat kävelystä, kävelyn ja hölkän rytmityksestä, liikkuvuusharjoituksista sekä kehonpainolla tehtävistä lihaskuntoharjoituksista.
 • Video-ohjatut lihaskuntotreenit, lämmittelyt, loppujäähdyttelyt ja liikkuvuusharjoitukset, jotka myös teen kanssasi alusta loppuun. Video-ohjaus on tehty kuin treenaisit samassa tilassa Rebekan kanssa. Pystyt seuraamaan ohjeita melkeinpä pelkästään kuuntelemalla.
 • Vinkkejä juoksutekniikkaan.
 • Kurssilla ei seurata sykkeitä, joten et tarvitse sykemittaria osallistuaksesi.
 • Ohjelma on joustava, joten sitä ei ole noudatettava orjallisesti ja kuntosi paranee silti. Treenit voi tehdä oman aikataulun mukaan milloin tahansa.
 • Oma suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea varten.
 • Rebekka Jaakkolan tuki alusta loppuun. Voit aina kysyä apua ja vinkkiä suljetussa ryhmässä tai sähköpostitse.

HINTA 49 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Ohjelma lähtee käyntiin heti, kun ostat kurssin. Saat ensimmäisen viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi pian ostosi jälkeen ja uuden ohjelman aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Suorita maksu kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle ja valitse siellä palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä sen jälkeen osoitteeseen info@vahvaelama.com mahdollinen liikuntaetukuitin numero/koodi sekä tieto mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin (jos sellainen on).
 • Lähetämme sinulle kurssin rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme viimeistään maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummen ja Vahva Elämä -yrityksen perustaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkola on erikoistunut tuottamaan palveluita huonokuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja armollista treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Lämpimästi tervetuloa mukaan parantamaan juoksukuntoasi kanssani!

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Toiveet ja tavoitteet omalle kunnolle ovat yksilöllisiä ja muuttuvat elämän aikana. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa kykyä juosta edes 100m yhtäjaksoisesti, toiselle lihaksiltaan vahvaa kehoa ja kolmannelle selviytymistä arjesta kevyesti.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenien myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Etenemällä suunnittelemani ohjelman mukaan juoksukuntosi paranee VARMASTI ja KESTÄVÄSTI.

Mitä maltillisemmin etenet ja otat muun arkesi huomioon harjoittelussa, sen kestävämpää on kehityksesi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi selkeillä ohjeilla ja helposti toteutettavilla treeneillä."


- Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTETTA KÄVELYSTÄ HÖLKKÄÄN -VALMENNUKSESTA:


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Olo on ollut kaiken kaikkiaan pirteämpi ja jaksavampi. Valmiin ohjelman noudattaminen on ollut helppoa ja mieluisaa, eikä, ihme kyllä, lainkaan stressaavaa (inhoan "suorittamista").  HALUAN pystytä ottamaan hölkkäaskeleista siellä loppukesästä ja odotan innolla mitä tulee seuraavaksi. Tosin INHOAN yleisliikettä - käsittämättömän raskas liike ;)  Kurssia valitessani mietin, että kun jaksan kävellä päivän maastossa (polkuja pitkin) - onko tämä valitsemani "erittäin huonokuntoisten kävelystä hölkkäkuntoon" liian iisi.... No ei ole ollut, vaan oikeasti, ainakin tähän astisen perusteella, JUST se oikea. Tammikuussa aika oli jo valmiiksi vähissä  ja työjakso venytti jaksamista muutenkin. Lihaskuntoa kun EI ole oikeastaan laisinkaan ja luulen, että sellainen tiukempi eteneminen/tahti olisi mennyt suorittamisen puolelle. Olen tyytyväinen, niin kurssiin kuin itseeni. Toivottavasti jatkuu samalla kaavalla loppuun saakka!" - Piia -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Liikkuvuus alastaivutuksessa selvästi parantunut, aluksi sain vain sormenpäät lattiaan, nyt menee jo keskiniveliin saakka. Tavoitteena saada kämmenet maahan🙂.
Muutenkin sohvalla istuminen vähentynyt, yhtä päätä tulee tehtyä ylimääräisiä liikkuvuusharhoituksia.
Myös kävelylenkit ovat pidentyneet, jaksaa selvästi paremmin! Kotona tehtävät treenit kurssin parasta antia, kiitos niistä."
- Anne -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Erityisesti liikkuvuusharjoitusten tulokset tuntuivat jo ensi viikkojen jälkeen. Tammikuussa tein PITKÄÄ ja intensiivistä työjaksoa jossa jouduin olemaan paljon koneella (pitkiä päiviä!). Vastaavien työjaksojen aikana on ollut "päänsärkypäiviä" kohtuu usein ja nyt - ei ensimmäistäkään! Tosin samaisten viikkojen aikana tuli huomattua, ettei vatsalihaksia ole ollenkaan ja että pakaralihakseni ovat nukkuvaa mallia." - Piia -
KÄVELYSTÄ HÖLKKÄÄN 8 viikossa (aloita heti)
€49.00

incl. VAT 24 %