KÄVELYSTÄ JUOKSUUN 8 viikossa (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Haluatko vihdoinkin pystyä juoksemaan yhtäjaksoisesti ja vielä nauttimaan siitä? Nyt se on mahdollista!

TÄMÄ ON SINULLE JOKA:
 • et jaksa juosta vielä yhtään, mutta pystyt kävelemään reippaasti
 • jaksat juosta jonkin verran, mutta juoksu tuntuu aina tahmealta
 • haaveilet pystyväsi juoksemaan joku päivä edes jonkin matkaa
 • juostessa happi loppuu, jalat painavat tai juoksu tuntuu muuten vaan tuskaiselta
 • olet aina haaveillut siitä kuuluisasta juoksijan flowsta
 • haluaisit nauttia juoksemisesta.

Monesti juokseminen aloitetaan liian kovalla teholla tai aina samaa matkaa tai lenkkiä juosten, jolloin juokseminen ei tunnu mielekkäältä vaan tuskaiselta. Tämän juoksuohjelman avulla saat perustan kuntoon huippumotivoivilla ja vaihtelevilla treeneillä, jotta varsinaisen juoksemisen aloittaminen sujuu miellyttävästi.

Ohjelmassa vaihdellaan kävelyn, hölkän ja juoksun välillä niin, että pikkuhiljaa pääset lisäämään juoksua loppua kohden.

SISÄLTÖ
 • Juoksuohjelma kestää 8 viikkoa. 
 • Ohjelma pitää sisällään 1-3 erilaista juoksutreeniä ja 1-3 palauttavaa harjoitusta viikossa, eli yhteensä 3-5 vaihtelevaa treeniä viikossa. Palauttaviin harjoituksiin kuuluu peruskuntoa tukevaa kävelyä sekä Rebekan super suosittuja video-ohjattuja liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoituksia.
 • Alusta loppuun video-ohjatut lämmittelyt, loppujäähdyttelyt ja liikkuvuusharjoitukset.
 • Treenit on ohjeistettu niin, että seuraamalla ohjeita sinun ei tarvitse kuin tehdä työtä käskettyä ja kahdeksan viikon päästä pystyt juoksemaan.
 • Saat myös vinkkejä juoksutekniikkaan.
 • Ohjelma on joustava, joten sitä ei ole noudatettava orjallisesti ja juoksukuntosi paranee silti.
 • Ohjelmassa neuvotaan kuinka sovellat ohjelmaa oman kuntosi mukaiseksi ja arkeen sopivaksi.
 • Oma suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea ja kysymyksiä varten.
 • Kurssilla ei seurata sykkeitä, joten et tarvitse sykemittaria osallistuaksesi.

HINTA 49 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Ohjelma lähtee käyntiin heti, kun ostat kurssin. Saat ensimmäisen viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi pian ostosi jälkeen ja uuden ohjelman aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä viesti osoitteeseen info@vahvaelama.com. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
 • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummi ja Vahva Elämä -yritysten perustaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkolan intohimona on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu. Rebekka on erikoistunut tuottamaan palveluita kaiken kuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja kestävää treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen juoksukurssille!

Olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä iässä tahansa elämänsä parhaassa kunnossa. Iän myötä toiveet ja tavoitteet treenille, elämälle ja omalle kunnolle muuttuvat ja ovat vielä yksilöllisiä. Kurssieni avulla pystyt saavuttamaan omia tavoitteitasi sinun arkeesi mukavasti soljahtavalla tavalla.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenien myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Etenemällä suunnittelemani ohjelman mukaan juoksukuntosi paranee VARMASTI ja KESTÄVÄSTI.

Tavoitteeni on saada jokainen kurssilainen juoksemaan kurssin päätteeksi jonkinlaisen matkan, mutta ennen kaikkea NAUTTIMAAN JUOKSUSTA. Tule rohkeasti mukaan!"


- Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTTEITA TÄSTÄ KURSSISTA:


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Lenkit tulivat säännölliseksi rutiiniksi ja joka kerta hölkkä tuntui paremmalta. -- Selkeä ohjeistus oli ainakin minulle se, millä pysyin ohjelmassa, enkä lähtenyt sooloilemaan/hölkkäämään heti liikaa. Suosittelen kurssia lämpimästi - oma kehitys on huimaa ja palkitsevaa!" - Kristiina -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "On uskomatonta, että nolostuttavan huonosta lähtötasosta huolimatta jokainen lenkki on tuntunut hyvältä ja jokaisen kerran jälkeen on jäänyt fiilis, että "hei mä pystyin siihen ja oli vieläpä kivaa!". Ehkä parasta on kuitenkin se, ettei tarvitse kärsiä ja silti voi luottaa, että kehittyy, kun noudattaa ammattilaisen laatimaa ohjelmaa. Ei ole kyllä koskaan vielä ollut lenkkeilystä näin mahtava tunne eikä ennen ole heti lenkin jälkeen alkanut odottaa seuraavaa kertaa." - Anonyymi -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Tämä toimii! Käytännössä lähdin aika lailla nollasta, vaikka olen joskus aiemminkin yrittänyt juosta. Minuutti juoksua putkeen oli vielä 8 viikkoa sitten omanlaisensa saavutus, mutta tänään kurssin viimeisenä treenipäivänä juoksin - hitaasti mutta varmasti - ekaa kertaa koko elämäni aikana 20 minuuttia putkeen! Ihan mahtava olo, tätä on jatkettava ja jatkokurssi onkin jo ostettuna." - Tiina -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Kävelystä juoksuun-kurssin kolmannen viikon toinen treeni takana. Eipä ole vielä koskaan tuntunut juokseminen näin helpolta ja kevyeltä. Olisin voinut jatkaa vielä toiset 20 kierrosta. Näyttää toimivan tämä treeniohjelma!" - Jenni -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Jokainen lenkki on tuntunut äärettömän kivalta. -- Lenkkien erilaisuus on kiehtovaa ja motivoivaa. Aina innolla uutta kohden. Parasta, että kun aloitin kurssin niin samaa kurssia alkoi aivan yllättäen tekemään liikkumista inhoava tyttäreni ja suoritti joka treenin ja nautti niistä. Eikä siinä kaikki.. mies liittyi seuraamme kolmannesta viikosta alkaen ja teimme ajoittain yhteislenkkejä! Aivan mieletöntä!!!" - Katri -
KÄVELYSTÄ JUOKSUUN 8 viikossa (aloita heti)
€49.00

incl. VAT 24 %