KEVYT KYMPPI 12 viikossa (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Kurssi lähtee käyntiin heti, kun olet ostanut kurssin. Saat viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan kurssin alkamisesta.

MAKSUTAVAT
Maksuvälineinä käyvät verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu, MobilePay, ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ

  • Valitse liikuntaetupalvelun sivulla palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola ja maksa kurssin/kurssien summa.
  • Lähetä maksun jälkeen sähköpostia info@vahvaelama.com ja kerro minkä kurssin maksoit. Kerro myös maksoitko heti alkavan kurssin vai määrättynä päivänä alkavan kurssin. Saat ilmoittautumislinkin kurssille noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme viimeistään maanantaina.
  • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.
KEVYT KYMPPI 12 viikossa (aloita heti)
€75.00

incl. VAT 24 %