LISÄÄ LIIKKUVUUTTA JA KEHONHUOLTOA 4 viikossa (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Huomaat vaikutuksen jo heti ensimmäisellä viikolla!


Rebekka Jaakkola on suunnitellut Lisää liikkuvuutta ja kehonhuoltoa 4 viikossa -verkkokurssin tuomaan helpotusta arkeen ja jaksamiseen paranevan liikkuvuuden ja toimintakyvyn myötä.

Kurssi on tehty helpottamaan erityisesti niska-hartianseudun-, selän-, sekä lonkan alueen kireyksiä, ja tuomaan avonaisemman ja energisemmän kehon nopeasti. Harjoitukset ovat monipuolisia ja lisäävät kehonhallintaa ja jäntevyyttä tehokkaasti.

Lisää liikkuvuutta ja kehonhuoltoa 4 viikossa -kurssi on erittäin hyvä myös muun treenin vastapainoksi.

Mikäli et ole pitkään aikaan liikkunut aktiivisesti, tämä kurssi toimii starttina liikunnalliseen arkeen.

TULE MUKAAN NYT!

Liikkuvuusharjoitukset ovat tykätyimpiä harjoituksia Jaakkolan valmennuksissa eikä syyttä, sillä tuloksia tulee heti.

Lempeät ja tehokkaat liikkuvuusharjoitukset ovat erinomaisia katkaisemaan istumatyötä tai muuta liikkumattomuutta. Koko yleinen hyvinvointi kohenee ja arjessa jaksaminen tehostuu nopeasti. 

MIHIN VAIKUTTAA:
 • tehostaa verenkiertoa
 • laajentaa nivelten liikeratoja
 • tuo lihaksistoon joustoa
 • jäntevöittää kehoa
 • parantaa kehonhallintaa
 • lisää arjessa jaksamista
 • virkistää oloa.

SISÄLTÖ:
 • 5 erilaista liikkuvuus-/kehonhuoltoharjoitusta per viikko neljän viikon ajan.
 • Vaihtelevan pituisia harjoituksia (10-45 minuuttia).
 • Rebekka tekee jokaisen harjoituksen kanssasi alusta loppuun.
 • Rauhallinen, selkeä ja lempeä ohjaus.
 • Paljon liikkeitä helpottavia vinkkejä ja helpompia vaihtoehtoja.
 • Liikkuvuusharjoitukset tulevat sähköpostiisi kerran viikossa, joten saat aina viikon treeniohjelman etukäteen.
 • Oma suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea ja kysymyksiä varten.

HINTA 34 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Ohjelma lähtee käyntiin heti, kun ostat kurssin. Saat ensimmäisen viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi pian ostosi jälkeen ja uuden ohjelman aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä viesti osoitteeseen *info@vahvaelama.com*. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
 • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummi ja Vahva Elämä -yritysten perustaja hyvinvointivalmentaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkolan intohimona on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu.

Rebekka on valmentanut ihmisiä kasvotusten tuhansia ja tuhansia tunteja, joten hän on tietää todella monipuolisesti ihmisten erilaiset tarpeet ja haasteet. Rebekka on erikoistunut tuottamaan palveluita aikuisille naisille, huonokuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen. Näissä valmennuksissa tärkeintä on treenistä nauttiminen, ei suorittaminen!

Rebekan vahvuudet ovat kyvystä samaistua ihmisten eri kunto- ja elämäntilanteisiin sekä kyky suunnitella todella motivoivia ja järkeviä ohjelmakokonaisuuksia. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten valmentamisesta tekee hänestä erittäin ammattitaitoisen verkkovalmentajan, sillä valmentajan täytyy tietää ja tuntea ihmisten erilaisuudet ollakseen rautainen ammattilainen myös verkkovalmennusten saralla.

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTTEITA LIIKKUVUUTTA JA KEHONHUOLTOA -VALMENNUKSESTA


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Harjoitukset on ollut ihania. Juoksukursseillasi rakastin näitä liikkuvuusharjoituksia, ja tämä liikkuvuuskurssi on ollut aivan yhtä ihana. Liikkeet on sopivasti haastavia. Oma liikkuvuus on todella huono kiitos istumatyön. Teen näitä harjoituksia monesti työpäivän aikana. Vertyy silmissä ja vero alkaa kiertämään kropassa. Jokaisen harjoituksen jälkeen on ihanan rento olo. Keho tuntuu eläväiselle." - Annaleena -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Parasta on ollut se että viikon jälkeen yöllä herätessäni niska-hartiaseudulla oli sellainen kivan kihelmöivä tunne ( mulla tuo alue tosi jumissa) eli jotain tapahtuu." - Sari -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Olen saanut aktiivitanssija-aikaisen liikkuvuuteni takaisin näiden harjoitusten ja muun liikunnan avulla. Osassa harjoituksista harrastuksesta jäänyt aukikierto hieman haittaa tekemistä, mutta olen korvannut ne kohdat balettivenyttelyillä. Jatkan harjoituksia edelleen raskauskilojen karistamisprojektissa paluussa entiseksi liikkuvaiseksi minäksi. Kurssina ihanan vaihteleva - ei kyllästy ja sisältää haastaviakin liikkeitä, joihin tekee mieli palata uudelleen." - Helena -
LISÄÄ LIIKKUVUUTTA JA KEHONHUOLTOA 4 viikossa (aloita heti)
€34.00

incl. VAT 24 %