Pohjalta peruskuntoon JATKO - 4 kk kotitreeniohjelma (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Nyt tehdään liikunnasta pysyvä osa elämääsi!

Pohjalta peruskuntoon JATKO on sinulle, joka olet huonokuntoinen, käynyt jo Pohjalta peruskuntoon STARTIN (ei pakollinen) ja haluat parantaa kuntoasi kestävästi!

Tämän neljän kuukauden aikana tulet vahvistamaan lihaskuntoasi ja saamaan lisää kestävyyttä kävelyn ja kehonpainoharjoittelun avulla. Myös toimintakykysi tulee paranemaan liikkuvuusharjoittelun myötä ja saat paljon onnistumisen tunteita, mikä takaa motivaation pysymisen.

JATKO eroaa STARTISSA siinä, että STARTTI on suunniteltu niin huonokuntoiselle ihmiselle, joka ei oikein pysty kävelemäänkään. JATKO-valmennuksessa oletetaan, että pystyt kävelemään suht helposti ainakin useampia sata metriä.

HUOM! Pohjalta peruskuntoon JATKO ei ole pikakuuri laihdutukseen tai kunnon parantamiseen vaan lempeä harjoitusohjelma kohti pysyviä elämäntapamuutoksia. Pysyvä elämänmuutos tulee vain pitkäkestoisella ja maltillisella harjoittelulla. Tässä valmennuksessa ei siis treenata veren maku suussa tai itseään väkisin pakottaen, vaan armollisesti itseään kohtaan ja niin, että opit keinoja ylläpitää treenimotivaatiota vaikka koko loppuelämäsi.

SUOSITTELEN KURSSIANI SINULLE JOKA:
 • haluat vihdoin valmennusohjelman, joka motivoi jatkamaan vielä alkuhuumankin jälkeen ja saa kokonaishyvinvointisi huomattavasti paremmaksi
 • olet huonokuntoinen ja arjessa jaksaminen on raskasta
 • liikkuminen tuntuu raskaalta, mutta pystyt kuitenkin kävelemään jonkin verran tai jopa joitain kilometrejä
 • lihaskuntosi on huono
 • et ole harrastanut liikuntaa vuosiin tai haluat valmennuksen jota jaksat tehdä pidemmän aikaa
 • haluat parantaa toimintakykyäsi
 • kaipaat terveempää oloa ja energisempää elämää
 • haluat lempeän kotitreeniohjelman, jota voi helposti muokata omaan arkeen ja kuntoon sopivaksi.

Kurssin tavoitteena on vahvistaa kuntoasi ja saada lihaksiisi lisää voimaa.

SISÄLTÖ
Pohjalta peruskuntoon JATKO -kurssilla pidennetään kävelylenkkejä alusta lähtien progressiivisesti, vahvistetaan yleistä kuntoa kehonpainoharjoittelulla ja lisätään arjessa jaksamista ja toimintakykyä Rebekka Jaakkolan supertykätyillä liikkuvuusharjoituksilla.

 • Kaikki harjoitukset ovat lempeitä ja tehokkaita. Kaikkia harjoituksia on helppo muokata omaan kuntotasoon sopivaksi.
 • Valmennus on suunniteltu pyrkien ottamaan huomioon mahdolliset huonon kunnon tuomat fyysiset haasteet. Jokaisessa harjoituksessa annetaan vaihtoehtoja helpompiin liikkeisiin, jotta voit tehdä valmennusta riippumatta painostasi, kunnostasi tai erilaisista fyysisistä haasteista.
 • Treeniviikon treeniohjelma tulee aina 7 päivän välein suoraan sähköpostiisi. Sinun ei siis tarvi ladata enää yhtään uutta sovellusta kännykkääsi!
 • Treeniviikossa on 3-5 treeniä.
Määrä sisältää myös liikkuvuusharjoitukset. Osa treeneistä on muutaman minuutin pituisia ja palauttavia, joten sinun ei missään kohtaa tarvi tehdä viittä kunnon treeniä viikossa. Voit myös aina venyttää treeniviikkoasi pidemmäksi, jos treenimäärä on sinun arkeen ja jaksamiseen liikaa. Mitä paremmin muokkaat valmennusta itsellesi sopivaksi, sen paremmin se toimii! Saat kurssin alussa ohjeet ohjelman soveltamiseen.
 • Treenien pituudet vaihtelevat muutamasta minuutista noin tuntiin. Aika sisältää myös lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt. Treenit ja liikkeet voi halutessaan jakaa myös tehtäväksi päivän mittaan.
 • Treenit koostuvat kävelystä, liikkuvuusharjoituksista sekä kehonpainolla tehtävistä lihaskuntoharjoituksista.
 • Video-ohjatut lihaskuntotreenit, lämmittelyt, loppujäähdyttelyt ja liikkuvuusharjoitukset, jotka myös teen kanssasi alusta loppuun. Video-ohjaus on tehty kuin treenaisit samassa tilassa Rebekan kanssa. Pystyt seuraamaan ohjeita melkeinpä pelkästään kuuntelemalla.
 • Vinkit terveellisen elämänmuutoksen tekemiseen ja terveelliseen syömiseen. Tämä valmennus ei sisällä kuitenkaan spesifejä ruokavalio-ohjeita, ainoastaan ohjeet ruokailutottumusten muuttamiseksi terveelliseksi ja treeniä tukevaksi.
 • Ohjelma on joustava, joten sitä ei ole noudatettava orjallisesti ja kuntosi paranee silti. Treenit voi tehdä oman aikataulun mukaan milloin tahansa.
 • Oma suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea varten.
 • Rebekka Jaakkolan tuki alusta loppuun. Voit aina kysyä apua ja vinkkiä suljetussa ryhmässä tai sähköpostitse.

HINTA 79 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Ohjelma lähtee käyntiin heti, kun ostat kurssin. Saat ensimmäisen viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi pian ostosi jälkeen ja uuden ohjelman aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä viesti osoitteeseen *info@vahvaelama.com*. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
 • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummen ja Vahva Elämä -yrityksen perustaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkola on erikoistunut tuottamaan palveluita huonokuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja armollista treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Lämpimästi tervetuloa mukaan parantamaan kuntoasi kanssani!

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Toiveet ja tavoitteet omalle kunnolle ovat yksilöllisiä ja muuttuvat elämän aikana.

Mitä maltillisemmin etenet ja otat muun arkesi huomioon harjoittelussa, sen kestävämpää on kehityksesi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi selkeillä ohjeilla ja helposti toteutettavilla treeneillä."


- Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTETTA POHJALTA PERUSKUNTOON -VALMENNUKSESTA:


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "On tosi kiva tehdä treenejä, kun joku muu on suunnitellut kaiken eikä itse tarvitse kuin noudattaa ohjetta. Lihaksissa tuntuu etenkin vatsalihasliikkeiden ja kyykkyjen jälkeen aika polte ja se on ihanaa. Liikkuvuusjutuissa tuntuu mukavalta, että ei kiristä enää pahasti ja että jaksaa tehdä. Suurin osa liikkeistä on riittävän helppoja mutta kuitenkin tehokkaita. Nyt jo toivon, että 6kk jälkeen olisi ostettavissa joku seuraavan stepin ohjelma, että tulisi paremmin liikuttua." :-D - Emma -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Huomaan eroa päivittäisessä jaksamisessa: en ole enää niin väsynyt työpäivän jälkeen kuin olin ennen. Sen lisäksi alaselän säryt ovat kadonneet lähes täysin, kun muistan tehdä liikkuvuusharjoituksia ja kävellä säännöllisesti. Käveleminen on myös parantanut keskivartalon lihaksia niin, että kun en vielä vuosi sitten saanut painotettua vannetta pyöritettyä kuin muutaman kierroksen, nyt se pysyy pyörimässä jo pidempään." - Riitta -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Kiitos tästä loistavasta ohjelmasta, kaikkea on tullut kokeiltua, mutta tämä on saanut minut oikeasti ja aidosti innostumaan liikunnasta." - Minna -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Olen huomannut että jaksan tehdä liikkeitä reippaammin ja kävelen myös reippaammin. Jotenkin tuntuu että moni kropan jumi on alkanut vähän aukeamaan. Olen tykännyt treeneistä tosi paljon! Liikkeet on hyvin selitetty ja näytetty ja kaikista on helpompi versio." - Sari -
Pohjalta peruskuntoon JATKO - 4 kk kotitreeniohjelma (aloita heti)
€79.00

incl. VAT 24 %