Pohjalta peruskuntoon STARTTI ja JATKO - 6 kk kotitreenit paketti (aloitus su 5.2.)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola


HINTA 69 € (norm. 128 €)


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. 

Pohjalta peruskuntoon STARTTI -kurssi alkaa sunnuntaina 5.2. Pohjalta peruskuntooin JATKO -kurssi alkaa heti startin perään automaattisesti.

Saat viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi aina seitsemän päivän välein. Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Viikko-ohjelmat ovat näkyvillä myös Campwire-kurssialustalla vuoden ajan ostosta.

MAKSUTAVAT
Maksuvälineinä käyvät verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu, MobilePay, ePassi-, Eazybreak-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
 
  • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
  • Lähetä viesti osoitteeseen info@vahvaelama.com. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
  • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
  • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

HUOM! Asiakas harjoittelee Vahva Elämän verkkotreeniohjelmien mukaan täysin omalla vastuullaan. Muista aina treenata omien kykyjen, kunnon ja tuntemusten mukaan. Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola ei ole vastuussa mistään mahdollisesti treeneistä seuranneista tai treenien aikana tulleista vammoista tai loukkaantumisista. Vahva elämä ei takaa, että Youtubeen ladatut treenivideot toimivat kurssin jälkeen teknisten ongelmien, palvelinten muutosten tai minkään muunkaan mahdollisen asian vuoksi.
Pohjalta peruskuntoon STARTTI ja JATKO - 6 kk kotitreenit paketti (aloitus su 5.2.)
€69.00

incl. VAT 24 %