Pohjalta peruskuntoon STARTTI - kotitreeniohjelma 8 viikkoa (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Pohjalta peruskuntoon kahdeksan viikon STARTTI on sinulle, joka olet erittäin huonokuntoinen ja haluat ottaa lempeän liikkeelle lähdön kohti parempaa jaksamista.

Tämän kahdeksan viikon aikana tulet saamaan paljon onnistumisen tunteita! Samalla saat myös vahvemman kehon, paremman kunnon ja jaksat arjessa paremmin. Tarpeeksi lempeä ja säännöllinen liikunta on myös paras keino ennaltaehkäistä ja poistaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä monia muita sairauksia.

VALMENNUS ON SINULLE JOKA:
 • haluat vihdoin valmennusohjelman, joka on suunniteltu erittäin huonokuntoisille
 • olet erittäin huonokuntoinen ja pelkkä arjessa toimiminen on aina tai usein raskasta
 • sinulla on vaikeuksia kävellä tai pystyt kävelemään vain lyhyitä matkoja
 • lihaskuntosi on erittäin huono
 • et ole harrastanut liikuntaa vuosiin tai koskaan
 • haluat parantaa toimintakykyäsi ja jaksamistasi
 • kaipaat terveempää oloa ja energisempää elämää
 • haluat armollisen kotitreeniohjelman, jota voi helposti muokata omaan arkeen ja kuntoon sopivaksi.

Valmennuksen tavoitteena on vahvempi ja energisempi olo, sekä liikunnan saaminen pysyväksi osaksi omaa elämää.

HUOM!
Pohjalta peruskuntoon STARTTI ei ole pikakuuri laihdutukseen tai kunnon parantamiseen vaan lempeä aloitus kohti pysyviä elämäntapamuutoksia. Startin jälkeen suosittelenkin sinua jatkamaan neljän kuukauden Pohjalta peruskuntoon JATKO -valmennuksen parissa, sillä pysyvä elämänmuutos tulee vain pitkäkestoisella harjoittelulla.

Tässä valmennuksessa ei siis treenata veren maku suussa tai itseään väkisin pakottaen vaan armollisesti itseään kohtaan ja siten, että opit keinoja ylläpitää treenimotivaatiota koko loppuelämäsi.

SISÄLTÖ
Pohjalta peruskuntoon STARTTI -valmennuksessa totutellaan kävelyyn ja ulkoiluun (kävelyt voit aloittaa tarvittaessa kotona sisällä), vahvistetaan yleistä kuntoa ja lihaskuntoa kehonpainoharjoittelulla ja lisätään arjessa jaksamista ja toimintakykyä Rebekka Jaakkolan supertykätyillä liikkuvuusharjoituksilla.

 • Kaikki harjoitukset ovat lempeitä ja tehokkaita. Kaikkia harjoituksia on helppo muokata omaan kuntotasoon sopivaksi, etkä tarvitse mitään lisävälineitä mitä kotoa ei löydy.
 • Valmennus on suunniteltu pyrkien ottamaan huomioon mahdolliset huonon kunnon tuomat fyysiset haasteet. Jokaisessa harjoituksessa annetaan vaihtoehtoja helpompiin liikkeisiin, jotta voit tehdä valmennusta riippumatta painostasi, kunnostasi tai erilaisista fyysisistä haasteista.
 • Treeniviikon treeniohjelma tulee aina 7 päivän välein suoraan sähköpostiisi. Sinun ei siis tarvi ladata enää yhtään uutta sovellusta kännykkääsi!
 • Treeniviikossa on 3-5 treeniä. Voit aina venyttää treeniviikkoasi pidemmäksi, jos treenimäärä on sinun arkeen ja jaksamiseen liikaa. Mitä paremmin muokkaat valmennusta itsellesi sopivaksi, sen paremmin se toimii! Saat kurssin alussa ohjeet ohjelman soveltamiseen.
 • Treenien pituudet vaihtelevat muutamasta minuutista noin tuntiin. Aika sisältää myös lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt. 
 • Treenit koostuvat kävelystä, liikkuvuusharjoituksista sekä kehonpainolla tehtävistä lihaskuntoharjoituksista.
 • Video-ohjatut lihaskuntotreenit, lämmittelyt, loppujäähdyttelyt ja liikkuvuusharjoitukset, jotka myös Rebekka tekee kanssasi alusta loppuun. Video-ohjaus on tehty kuin treenaisit samassa tilassa valmentajasi kanssa. 
 • Vinkit terveellisen elämänmuutoksen tekemiseen. Tämä valmennus ei sisällä spesifejä ruokavalio-ohjeita, vaan ainoastaan ohjeet ruokailutottumusten muuttamiseksi terveelliseksi ja treeniä sekä painonpudotusta tukevaksi.
 • Ohjelma on joustava, joten sitä ei ole noudatettava orjallisesti ja kuntosi paranee silti. Voit  tehdä treenit oman aikataulusi mukaan milloin tahansa.
 • Oma suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea varten.
 • Rebekka Jaakkolan tuki alusta loppuun. Voit aina kysyä apua ja vinkkiä suljetussa ryhmässä tai sähköpostitse.

HINTA 49 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Ohjelma lähtee käyntiin heti, kun ostat kurssin. Saat ensimmäisen viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi pian ostosi jälkeen ja uuden ohjelman aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä viesti osoitteeseen *info@vahvaelama.com*. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
 • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummen ja Vahva Elämä -yrityksen perustaja Rebekka Jaakkola.

Jaakkolalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkola on erikoistunut tuottamaan palveluita huonokuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää ja armollista treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

"Lämpimästi tervetuloa mukaan parantamaan kuntoasi kanssani!

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Toiveet ja tavoitteet omalle kunnolle ovat yksilöllisiä ja muuttuvat elämän aikana.

Mitä maltillisemmin etenet ja otat muun arkesi huomioon harjoittelussa, sen kestävämpää on kehityksesi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi selkeillä ohjeilla ja helposti toteutettavilla treeneillä."


- Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTETTA POHJALTA PERUSKUNTOON -VALMENNUKSESTA:


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Ei voi kuin todeta, että kyllä tää on mulle just hyvä kurssi. Mutta huomaan kuinka onneton liikkuvuus ja kunto on. Mut onneksi treeenit sen verran kevyitä että selviää." - Sanna –

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Ihan samat tunnelmat täällä! Kun tein kurssin kolmatta treeniä, katsoin ensin videon ja ajattelin, että onpa suorastaan naurettavan helppoja liikkeitä. Mutta sitten kun aloin tehdä niitä, huomasin, etten todellakaan esim. saa käsiä tiettyyn asentoon. Enkä edes ollut tajunnut, että miten kireät ja jäykät jalkaterätkin voivat olla! Olen siis vieläkin kankeampi kuin kuvittelin olevani. Mutta mukavasti on silti mennyt ja hyvällä fiiliksellä jatketaan." - Saara –

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Saman olen todennut: just sopiva kurssi minulle. Erityisen ihanaa on, kun ei tarvitse lähteä mihinkään suorituspaikkaan tietyllä kellonlyömällä, vähemmän stressiä. Treenit myös tuntuvat eli aamulla sängystä noustessa huomasin, että joo-o, tuli eilen kyykkäiltyä ihan innolla ja nyt tuntuu." - Ulla -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Juuri starttasi 7. viikko ja nyt alkaa tietyistä liikkeistä hävitä kipu ja oon siitä niin onnellinen. Meinasi usko jo muutamasti loppua. Yritän kyllä olla lempeä ja armollinen ja tehdä vähän vähemmän. Onneksi muistuttelet tästä vähän joka välissä." - Nimetön -
Pohjalta peruskuntoon STARTTI - kotitreeniohjelma 8 viikkoa (aloita heti)
€49.00

incl. VAT 24 %