VAHVEMPI KESKIVARTALO KUUKAUDESSA - verkkokurssi (aloita heti)

Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola

Nyt laitetaan kehon toimintakyky kuntoon lempeällä ja tehokkaalla keskivartalotreenillä!

Tässä valmennuksessa ei treenata veren maku suussa eikä ulkonäkökeskeisesti vaan niin, että voit paremmin ja löydät keskivartalosi lihakset.

TÄMÄ VALMENNUS TUO KESKIVARTALOOSI LISÄÄ VOIMAA JA LIHASTA!

Video-ohjatut kehonpainotreenini ovat erittäin tehokkaita ja sopivan lempeitä. Haluan, että nautit kehityksestäsi joka hetki!

Nämä keskivartaloharjoitukset on helposti tehtävissä kotona, matkalla, mökillä tai missä ikinä oletkaan. Treenien tarkoitus on saada sinulle vahva sekä hyvinvoiva keskivartalo eli selkä, vatsa ja lantion alue. Näin koko yleinen hyvinvointisi paranee, ja saat ehkä sanoa hyvästit erilaisille selän ja keskivartalon alueen haasteille!

Tähän valmennukseen et tarvitse mitään lisävälineitä. Harjoittelu on tehty mahdollisimman helpoksi, joten saat seitsemän päivän välein viikon video-ohjatut treenit suoraan sähköpostiisi.

Tämä neljän viikon valmennus:
 • vahvistaa erityisesti selkä- ja vatsalihaksiasi, mutta myös koko kehon lihaksia monipuolisesti
 • parantaa toimintakykyäsi
 • helpottaa arkea ja arjessa jaksamista
 • saa sinulle onnistumisen tunteita ja voimaantumista
 • ennaltaehkäisee selän alueen vaivoja.

SISÄLTÖ
 • 3 video-ohjattua treeniä viikossa neljän viikon ajan.
 • Rauhallinen, selkeä ja lempeä ohjaus.
 • Paljon liikkeitä helpottavia vinkkejä ja helpompia vaihtoehtoja.
 • Treenit suoraan sähköpostiisi kerran viikossa, joten saat aina viikon treeniohjelman etukäteen.
 • Oma suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea ja kysymyksiä varten.

HINTA 34 €


Koko kurssi maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot, mobiiliset liikuntaedut sekä Fellow Lasku, Jousto ja Op Lasku.

Ohjelma lähtee käyntiin heti, kun ostat kurssin. Saat ensimmäisen viikon harjoitusohjelman sähköpostiisi pian ostosi jälkeen ja uuden ohjelman aina seitsemän päivän välein.

Ohjelma on treenivideoineen käytettävissäsi niin kauan kuin sen sähköpostissasi säilytät. Kaikki viikko-ohjelmat ovat saatavilla myös Campwire-kurssialustalla puolen vuoden ajan kurssin alkamisesta.

LIIKUNTAETU MAKSUVÄLINEENÄ
Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja.

 • Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivulle, missä valitset palveluntarjoajaksi VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola.
 • Lähetä viesti osoitteeseen *info@vahvaelama.com*. Kerro viestissäsi mahdollinen kuitin numero/koodi tms. sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Kerro myös haluatko heti alkavan kurssin vai kuun alussa alkavan kurssin.
 • Lähetämme sinulle kurssille rekisteröitymisohjeet noin 24h sisään sähköpostistasi. Perjantai-iltana ja viikonlopun aikana lähetettyihin viesteihin vastaamme maanantaina.
 • Jos löysit tämän kurssin jonkun vaikuttajan Instagramin kautta, mainitse myös se sähköpostissasi kirjoittamalla otsikkoon vaikuttajan nimi.

MUUTA


Treenit on suunnitellut CrossFit Kirkkonummi ja Vahva Elämä -yritysten perustaja Rebekka Jaakkola.

Rebekalla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksesta sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jaakkolan intohimona on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu.

Rebekka on valmentanut ihmisiä kasvotusten tuhansia ja tuhansia tunteja, joten hän tietää todella monipuolisesti ihmisten erilaiset tarpeet ja haasteet. Rebekka on erikoistunut tuottamaan palveluita aikuisille naisille, huonokuntoisille ja niille, jotka haluavat järkevää treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen. Näissä valmennuksissa tärkeintä on treenistä nauttiminen, ei suorittaminen!

Rebekan vahvuudet ovat kyvystä samaistua ihmisten eri kunto- ja elämäntilanteisiin sekä kyky suunnitella todella motivoivia ja järkeviä ohjelmakokonaisuuksia. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten valmentamisesta tekee hänestä erittäin ammattitaitoisen verkkovalmentajan, sillä valmentajan täytyy tietää ja tuntea ihmisten erilaisuudet ollakseen rautainen ammattilainen myös verkkovalmennusten saralla.

"Tervetuloa treenaamaan kanssani!

Olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä iässä tahansa elämänsä parhaassa kunnossa.

Iän myötä toiveet ja tavoitteet treenille, elämälle ja omalle kunnolle muuttuvat ja ovat vielä yksilöllisiä. Kurssieni avulla pystyt saavuttamaan omia tavoitteitasi sinun arkeesi mukavasti soljahtavalla tavalla.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenien myötä tiedän, että parasta tulosta tuo harjoittelu josta nauttii ja joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Etenemällä suunnittelemani ohjelman mukaan saat keskivartaloosi voimaa ja kestävyyttä selvitä arjen kaikista tilanteista."


- Rebekka -

LISÄTIETOJA
info@vahvaelama.com

PALAUTTEITA VAHVEMPI KESKIVARTALO -KURSSISTA


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Kiitos hyvistä treeneistä! Sinulla on ihanan rauhallinen ja kiireetön tyyli ohjeistaa liikkeitä. Ehtii hitaampikin hyvin mukaan ja annat hyvin liikkeille helpotuksia. Ei turhaa tykitystä ja hätäilyä! Uusi kurssi taas ostettu!" - Minna -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Liikkeet olivat tehokkaita, kiitos helpoista vaihtoehdoista. Keskivartalon vahvistumisen huomasin ryhdin kohentumisesta. Tuli mainio tunne rennosta, ryhdikkäästä, kävelystä niin ulkoillessa kuin kaupoillakin. Ensimmäisillä kerroilla lämmittely tuntui rankemmalta kuin itse treeni. Lieneekö omaa kömpelyyttä kun alaselkä jäi vähemmälle kuin yläselkä?" - Riitta -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Olen todella tyytyväinen kurssiin. Kehityin niin, että pystyin loppupuolella tekemään vaikeampia liikesarjoja. En ole ikinä pystynyt lankuttamaan näin hyvällä fiiliksellä!  Aluksi ranteet kipeytyivät, mutta lopputreeneissä ne kestivät jo paremmin." - Marjo -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Olen tehnyt nyt puolet keskivartalo-kurssista ja olen tykännyt tästä tosi paljon. Olet niin luonnollinen videolla, että tuntuu kuin olisin livetunnilla ja minua ohjattaisiin siellä ja tämä on ehdottomasti yksi syistä, miksi en ole kyllästynyt tähän kurssiin.
Liikkeet ovat olleet minulle sopivia. Variaatioita on mukavasti helpotettuun ja haastavampaan suuntaan. Aika pitkälti olen pysytellyt keskitiellä. [- -] Näistä tulee hyvä olo ja ryhdikkäämpi olo."
- Anne -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Parasta on se, että ei ole liikaa samojen liikkeiden toistoa, mikä pitemmän päälle alkaa kyllästyttää. Myös eri vaihtoehdot liikkeen toteutukseen on opastettu selkeästi. Jos joku liike on helppo, saa toisesta vähän haastetta. Ehkä paras verkkovalmennussetti, jonka olen ostanut." - Helena -
VAHVEMPI KESKIVARTALO KUUKAUDESSA - verkkokurssi (aloita heti)
€34.00

incl. VAT 24 %